June 03, 2014

Summertime

14 comments:

 1. I miss your piercings. Either way, you always look awesome. Have fun in the states.

  ReplyDelete
 2. to much photoshop dosent look natural , you are beautifull but this dont look real ,

  ReplyDelete
 3. Hey Anna
  You have always been so damn beautiful, and i wish you lots of fun in the States.

  ReplyDelete
 4. It looks very photoshopped, even though you say it isn't (why not take your word for it)... sorry.

  ReplyDelete
  Replies
  1. She probably has the color saturation set high. I have a Fuji X20 which has various Fuji film emulation modes. When I set it to Velvia and set it to high saturation, I get similar results. The portraits are quite nice in my opinion.

   Delete
 5. no doubt photoshop ! this was made with that program or another ,excuse my english

  ReplyDelete
  Replies
  1. You are all welcome to believe whatever you want. Of course the photos are processed with Camera Raw, you kind of can't skip that step with RAW-files, but that is technically not photoshopping, that's processing. Photoshopping is adding or removing something from a photo, processing is using the possibilities already kept in the RAW. It used to be the same with analogue film. They weren't photoshopped, they were processed. Of course the photos are straight out of the camera, RAW - files never are.

   Delete
 6. summerfeeling as i see these pictures :) i really like your watch. can you tell me where to get one like this?
  have a nice day

  ReplyDelete
 7. You are exceptionally beautiful and lucky Anna. I hope you are recovering well from your fall!

  ReplyDelete
 8. Do you ever think about cutting your dreads of? :) And when will you do it? :)

  ReplyDelete
 9. Hej Anna.. Har du planer om at tage dine dreads ud? Eller er du måske i gang med dette? Kan se at de er løse i enderne, så det kunne være at du var i gang med processen fordi det tager lang tid kunne jeg forestille mig.. Det ser lidt mærkeligt ud med de løse ender så jeg ved ikke om det er meningen?? Hvis du vælger at tage dem ud skal de så klippes helt af eller hvad har du tænkt dig? Jeg vil gerne have dreads men jeg er kun 15 så jeg har ikke fået lov men er det noget du laver på folk mod betaling? For så vil jeg gerne kontakte dig ligeså snart jeg får lov...

  ReplyDelete
 10. Hej :)

  Jeg har haft dreadlocks i ca. 3-4 år nu, jeg er meget glad for at have dem, men af og til kan jeg føle mig så anderledes og mit selvværd kommer virkelig på prøve. Man ser hele tiden modeller i reklamerne med langt, bødt og glat hår. og kommer af og til, til at savne det. bare det at komme ud af døren kan være træls, jeg får så meget opmærksomhed og så mange spørgsmål nogle dage.. jeg er ellers ikke en person der er særlig begejstret for, for meget opmærksomhed fra fremmede :P
  jeg kan også nogle dage blive rigtig bange for fremtiden med job osv. mange steder vil de ikke ansætte folk med anderledes hår og piercinger, tatoveringer. kan også se du har fjernet dine piercinger.
  har set du tidligere har skrevet du savnede glat og blødt hår :)
  så blev lidt nysgerrig om du kan have det på samme måde nogle gange. :)

  ReplyDelete
 11. Hey dude you, your dreads, and your photos are so fly! Have hella fun in school, and keep being an inspiration for individuality.

  ReplyDelete